Botkyrka MK bjuder in till Cross & Enduroträning för barn under våren 2024!

Träningen kommer att bli uppdelad i grupper efter ambition och antal deltagare och riktar sig till barn i åldrarna 7-12 år. I år erbjuds även guldhjälmslicens i klubbens regi. Träningsgruppen är öppen även för barn som innehar guldhjälmslicens och vill fortsätta träna.

Upplägg och förutsättningar: 9 st tillfällen på söndagar med start 7/4. Tider 15-17. Träningen kommer att ske på Botkyrka MK på nedan angiva datum. Träningen kommer omfatta både cross och enduro. Vi inleder samtliga träningar med en kortare uppvärmning som är obligatorisk. Ingen radioutrustning el. liknande får användas av föräldrar vid dessa träningar. Detta för att vi vill att uppmärksamheten ska var 100% riktad på vad tränarna lär ut. Vårdnadshavare skall vara närvarande.

Datum: 7/4, 21/4, 28/4, 5/5, 12/5, 19/5, 26/5, 2/6, 16/6.

Kostnad: 1500kr för medlem i Botkyrka MK, 2500kr för icke medlem. Betalning i förskott via swish, senast vid första träningstillfälle. Swishnummer: 123 562 75 91, märk betalningen med elevens namn och TRÄNINGSGRUPP BARN. Ingen återbetalning sker om ni inte kan delta vid ett eller fler tillfällen. 

Anmälan & Bekräftelse: (Anmälan stängd. Kontakta Björn eller Jari nedan för ev. platstillgång.)

Det finnas ett begränsat antal platser. Ett bekräftelsemail med information skickas ut.

Förutsätting: Botkyrka MK förbehåller sig rätten att avgöra gruppernas sammansättning och deltagarantal. Grupper indelas efter bästa förmåga mht till personlig utveckling och förarkunskap.

Guldhjälmsinformation: Vill man ta sin guldhjälmslicens så meddelar man det i denna anmälan. Kompletterande praktisk utbildning kan behövas samt att ett teoretiskt material med ett avslutande prov ska genomföras. Mer info här: https://www.svemo.se/vara-sportgrenar/start-motocross/licenser-motocross - Välj Guldhjälm

 

Kontaktpersoner:

Björn Johansson, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Jari Bragge, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

 

Senaste Nyheterna

Välkommen till Botkyrka Motorklubb

Hos oss hittar ni banor för motocross, folkrace och miniracing. Vi har även ett enduro och offroadspår med varierande svårighet.
Mer information om Botkyrka MK hittar ni under Klubben och information för respektive gren hittar ni under Sektioner.

Motorsportområdet är beläget vid Tullinge friluftsstad, Hacksjön utefter Pålamalmsvägen mot Lida.