Hur skaffar man endurolicens?

Först måste du naturligtvis bli medlem i Botkyrka MK, därefter skaffar du en licensansökan, den hittar du på Svenska motorcykelförbundets hemsida www.svemo.se .

Den blanketten fyller du i och skriver under, därefter skickar du den till: Botkyrka MK, Box 132,  146 22 Tullinge, så kommer någon från klubben kontrollera att du är medlem och därefter stämpla ansökan.

Därefter skickas den till Svemo, efter en till två veckor kommer sen licensen hem till dig mot postförskott.

Övergång från annan klubb

Har ni däremot redan licens för en annan klubb gäller andra regler. Då måste en klubbövergång ske och då behövs en speciell övergångsblankett som beställs från Svemo (den kostar 300:-).

Den blanketten ska sen stämplas av er gamla klubb och därefter stämplas av Botkyrka MK. Övergång kan ske endast årligen den 1 november.

För ungdomsförare gäller andra regler. De kan byta klubb när som helst med tre veckors karens.

När övergången är registrerad kommer sen en ny licensbricka.

Möten på BMK 2009

Tisdag 13 Januari

Tisdag 10 Februari

Tisdag 10 Mars(Årsmöte)

Tisdagen 14 April

Tisdagen 12 Maj

Tisdagen 9 Juni

Juli och Augusti (semester)

Tisdagen 8 September

Tisdagen 13 Oktober

Tisdagen 10 November

Tisdagen 8 December

Om ni vill att vi skall ta upp något på månadsmötet under "övriga frågor" meddela det till mejladdressen nedan.

Botkyrka Motorstadion, klubbstugan 08-778 1603      info@botkyrkamk.se